Ansatte

Bardhec Ademaj

 

Ansvarsområde
Bardhec er daglig leder for Green Services AS.

Bakgrunn
Bardhec er opprinnelig fra Kosovo, og kom til Norge i 1988. Han har blant annet erfaring som tolk, fra operativt renhold og renholdsledelse, og ble daglig leder for avdelingen i Ålesund i 1998.

 

Ingebjørg Skjønberg

Ansvarsområde
Ingebjørg er økonomiansvarlig og ansvarlig for administrative kontoroppgaver i Green Services AS.

Bakgrunn
Ingebjørg har utdannelse innen sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet i Green Services AS siden 1998.

 

Tom Walderhaug

Ansvarsområde
Tom er ansvarlig for selskapets salgsfremmende aktiviter

Bakgrunn
Tom har over 20 års erfaring med ledelse fra både militære, arbeidsliv og i diverse verv, han har vært leder for Stormen Supporterklubb med over 2000 medlemmer i 9 år. Tom har jobbet i Green Services AS siden 2005 med både utførelse og ledelse av renholdsfaget. Han har fagbrev som reholdoperatør og er sertifisert av Sintef innenfor NS-INSTA 800 på nivå 4.

 

Alice Skjønberg

Ansvarsområde
Alice er ansvarlig for administrative oppgaver i Green Services AS.

Bakgrunn
Alice har utdannelse innen regnskap, og har tidligere erfaring fra varehandel og fiskeindustri. Hun har jobbet i Green Services AS siden 2011. Alice er sertifisert av Sintef innenfor NS-INSTA 800 på nivå 4. 

 

Karin Myklebust

Ansvarsområde
Karin er verneombud i Green Services AS.

Bakgrunn
Karin er fra Estland og kom til Norge for 14 år siden. Hun er utdannet som kokk og har tidligere erfaring fra restautantbransjen. Karin har jobbet i Green Services AS i 13 år som kantinemedarbeider og renholder. Hun har fagbrev som reholdoperatør og er sertifisert av Sintef innenfor NS-INSTA 800 på nivå 4.

 

Donjeta Shaqiri

Ansvarsområde
Donjeta arbeider som avdelingsleder i Green Services AS.

Bakgrunn
Donjeta arbeider som avdelingsleder på deltid i tillegg til å drive en av våre kantiner. Hun har arbeidet i Green Services AS siden 2012.