Eiendomsservice

Godt vedlikehold vil på lengre sikt redusere kostnader og forlenge levetiden på bygningsmassen.
Green Services AS har dyktige medarbeidere med lang erfaring innenfor ulike fagområder. Vi hjelper deg til å ta vare på verdiene og samtidig øke din trivsel og trygghet på arbeidsplassen. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og har rask responstid. Vi leverer tjenester med høy kvalitet og stiller nødvendig utstyr tilgjengelig. Kompetente medarbeidere er svært viktig for oss og vi legger vekt på grundig opplæring for å kunne ta vare på kundenes verdier.
 
For å ha et presentabelt bygg kreves godt utvendig vedlikehold. Førsteinntrykk skapes i løpet av kort tid og Green Services AS kan bidra til å skape et godt førsteinntrykk.
Green Services AS har lang erfaring med leveranse av vaktmesteroppdrag til kunder av ulik størrelse i hele Møre og Romsdal. Vi tilbyr vaktmesteroppdrag til små og store næringsbygg, borettslag, offentlige bygg og til boligsammenslutninger.

Vi har kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring. Vi leverer vaktmestertjenester med faste timeantall per uke eller tjenester etter tilkalling, tilpasset kundens behov. Vi kan tilby brøyting, kosting, løvblåsing, fasadevask, vindusvask, graffitifjerning, avfallshåndtering, små og store reparasjoner og lignende. Vi har maskiner, utstyr og godt kvalifisert arbeidskraft til å utføre arbeidet med høy kvalitet og presisjon.
Ved å bruke Green Services AS som leverandør av vaktmestertjenester kan du redusere kostnader og oppnå bedre service ved å få ett kontaktpunkt for flere tjenester.
 
Ta kontakt for et godt tilbud på eiendomsservice!