Kantine

Green Services driver kantiner i alle størrelser, og serverer daglig sunn, næringsrik og god mat til fornøyde kunder i hele Møre og Romsdal. Vi har fokus på variasjon og benytter førsteklasses råvarer som tilfredsstiller kundens behov.

Vi kan tilby ulike løsninger avhengig av kundens behov og ønsker. En vellykket kantineordning kan være avgjørende for kundens trivsel på jobb og bidrar til et bedre arbeidsmiljø. Et besøk i kantinen skal være et av høydepunktene i en travel arbeidshverdag, vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av vårt kantinekonsept for å sikre sunn, god og variert mat som blir presentert på en innbydende måte.

Green Services AS utfører en grundig kartlegging av bedriftenes ønsker og behov i forbindelse med oppstart av nye kantineordninger. Selskapet bruker deretter tid på grundig planlegging av menyer, tilrettelegging av utstyr og opplæring av medarbeidere for å sikre at tjenesten som leveres blir som avtalt.
Våre dyktige medarbeidere blir fulgt opp i forbindelse med etterlevelse av IK-mat rutiner som er en viktig del av vårt kvalitetsstyringssystem. Green Services AS har avdelingsledere som har lang erfaring med drift av kantiner og som sørger for tett oppfølging av medarbeidere og kvalitetssikring.

Ta kontakt for uforpliktende befaring og et godt tilbud på kantinetjenester!