Om oss

Green Services AS er blant Møre og Romsdals ledende leverandører av Facility Management tjenester. Selskapet leverer tjenester til små og store kunder i næringslivet i fylket, og har fokus på forretningsområdene: Renhold – Kantine – Eiendomsservice. Blant våre kunder er blant annet kommuner, kjøpesentre, små og store kontorbygg, butikker, sykehus, industrilokaler og næringsmiddelbedrifter. Vi har lang erfaring med spesialrenhold innenfor en rekke ulike bransjer.

Siden oppstarten i 1995 har selskapet fokusert på kvalitet og omdømme, og på å skape en bedre hverdag for våre kunder, medarbeidere, lokalsamfunnet og miljøet. Vi har rundt 100 dyktige medarbeidere med mange ulike nasjonaliteter. Toleranse, mangfold og kunnskapsdeling er sentrale verdier i vår forretningsmodell.

Administrasjonen i selskapet består av ledere med lang fartstid i bransjen. Vi har et mål om at samtlige ledere skal ha fagbrev innen et av våre forretningsområder, samt SINTEF sertifisering på høyeste nivå i NS-INSTA 800 (kvalitetsstandarden for renholdsbransjen). Alle våre ansatte får grundig opplæring ved ansettelse i form av digitale kurs, klasseromsundervisning og praktisk veiledning på arbeidsplassen. Vi tilbyr i tillegg kostnadsfri grunnopplæring i norsk til alle våre ansatte.  

Green Services AS er medlem av NHO Service, har tariffavtale med Norsk Arbeidsmandsforbund og er offentlig godkjent renholdsbedrift. Vi er i tillegg medlem av leverandørregisteret StartBANK (sikker løsning for valg av pålitelige leverandører).